Catering

Als u de voorkeur heeft om thuis een gelegenheid te vieren en uw gasten een hapje aan te bieden, kunnen wij u op dit gebied veel werk uit handen nemen.

Wij bieden cateringservices aan vanaf 15 personen. Hieronder hebben wij een catering menu voor u samengesteld met diverse gerechten. U kunt uiteraard ook gerechten wijzigen; zo kunnen wij samen een buffet samenstellen dat geheel aan uw wensen voldoet.

Prijs: €16,50 per persoon
Als u bepaalde gerechten wilt wijzigen kan de prijs afwijken. De uiteindelijke prijs wordt van te voren duidelijk aangegeven.

Catering menu De Gouden Muur Rheden
Praktische informatie

Betalen
Als u een catering heeft besteld, dient u bij het ophalen of bezorgen te betalen. Let op!: Er kan enkel gepind worden bij ons in de zaak. Aan de deur kan alleen contant betaald worden.

Bezorgen (GRATIS)
Omdat wij een familiebedrijf zijn hebben wij niet altijd iemand beschikbaar om de catering te bezorgen. Indien dit niet mogelijk is wordt dit van te voren aangegeven en zullen we gezamenlijke afspraken hierover maken.

Borden en bestek (GRATIS)
Geeft u een groot feest, maar u heeft niet genoeg borden en/of bestek voor bij de catering? Geen zorgen, wij hebben namelijk genoeg! Als u graag borden en/of bestek bij de catering wilt krijgen, kunt u dat aangeven bij het reserveren van de catering. Wij zorgen ervoor dat schone borden en/of bestek bij uw bestelling klaar staan; deze hoeven na gebruik niet afgewassen te worden.